diumenge, 25 de desembre del 2011

TREBALL BON COMUNICADOR: ANDREU BUENAFUENTE

Imatge extreta del Flicker.
A principis d'octubre en Jordi Simón ens va anunciar un treball; el seguiment d'un bon comunicador. Amb el meu grup vam escollir l'Andreu Buenafuente, ja que és un personatge molt popular i que agrada bastant pel fet que sempre ens aconsegueix treure un somriure de la cara.
El 24 de desembre fou l'últim dia del seu seguiment, i durant aquets gairebé tres mesos hem descobert molts punts a favor del nostre comunicador.
 

Pel que fa a COED, hem vist que a part de ser un excel·lent humorista, també és una persona amb un gran cor, ha col·laborat amb l'ONG YAMUNA i  ha fet un anunci solidari, per tant, hem descobert la seva part més solidària, a més, és sincer, clar, molt natural i espontani i això fa que sigui més proper als seus seguidors. També hem vist un Andreu Buenafuente interessat amb als universitaris ja que va oferir una xerrada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

D'altre banda, pel que a GTIC, hem vist com és un personatge constant que té actualitzades les xarxes socials (twitter, facebook, blocs) i que ens podem assabentat de tot el que va duent a terme.

Aquests són els punts forts del nostre bon comunicador. I ha estat tot un plaer fer aquest treball, tant pel grup de treball com per l'elecció que hem fet del comunicador.

Per més informació us deixo el link de nostre bloc on hem anat seguint-lo:
http://buenafuentegtic.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada