dilluns, 26 de desembre del 2011

ACOMIADAMENT BLOC!

A la última classe de GTIC, en Jordi Simón ens va dir que havíem de decidir què faríem amb el bloc. La veritat és que fa molta pena haver-li de dir un adéu definitiu tenint en compte que ha estat una eina molt present i útil en el meu dia a dia. Però amb tota la feina que tenim a la Universitat no crec que pugui actualitzar-lo massa sovint i més ara que s'apropen exàmens. Així doncs, he decidit acomiadar-me. Sense oblidar, però, que aquest bloc ens ha servit per acumular tota la feina que hem portat a terme a GTIC i a COED, però també per publicar algunes notícies d'interès que hem volgut compartir. Darrera de cada publicació hi ha esforç, dedicació, i moltes hores de revisar que tot estigués correcta: faltes d'ortografia, que hi hagués coherència, cohesió, que estigués complert... i també hores de buscar en internet informació complentaria, és a dir, ampliació. També ens ha servit per donar reflexions personals, per tant, una bona manera d'expressar els nostres sentiments.
Amb aquest bloc també queda reflectit part de la nostra personalitat.

A més, crec que hi  ha hagut una evolució molt positiva envers nosaltres, en Jordi Simón ens ha culturitzat amb les noves tecnologies, recordo els primers dies que anava molt perduda, però en mica en mica he anat agafant el fil, i he après un munt de programes i eines per la meva formació com a mestre i pel meu dia a dia com ara: el google docs, delicious, els canals RSS, igoogle, la cerca d'imatges o música amb el flicker, jamendo o sxc per no sempre anar al google, el movie maker per transmetre emocions  (ha estat el meu primer vídeo) l'ús correcte del PowerPoint, el glogster,  cmap tools,  gliffy...... etc.

I la Rosa Soler ens ha ensenyat com parlar bé en públic mitjançant els nostres comunicadors preferits, i ho hem portat a terme amb les recitacions, i exposicions de treballs.

Per això crec que ha estat molt útil que el professor ens hagués fet crear-nos-en un!  I de ben segur, que d'aquí uns anys el miraré i recordaré tot el que he fet aquest quatrimestre.

Ara només desitjar-vos molta sort pels exàmens i que us vagi tot molt bé!

1 comentari:

  1. Hola Cristina!
    Gràcies per el teu comentari, jo també he visitat el teu bloc i també el duus molt al dia. M'ha agradat molt el resultat final del teu bloc!!

    ResponElimina