dilluns, 19 de desembre del 2011

TERRITORI DELS SOMRIURES

El passat dimarts 13 de desembre de 2011, les meves companyes: Sandra Villa, Mireia Alegre i jo vam exposar el nostra treball de territori i identitat. Ens vam centrar en el tema dels somriures ja que és quelcom natural en els éssers humans, però més especialment en els infants, per això també vam utilitzar el glogster per introduir fotos nostres de petites i de grans somrient, ja que ens sentim molt identificades, crec que no hi ha dia que no mostrem un somriure. Així doncs vam voler buscar quina definició donen a l'enciclopèdia de somriure, vam fer una pròpia definició nosaltres, vam voler esbrinar perquè és tant important ( els beneficis), vam analitzar somriure fins a veure què expressem i  què podem fer per ser més feliços o perquè els problemes no ens afectin tant i ho vam voler posar en pràctica amb un dels exercicis que vam trobar en un llibre: fer una caricatura del que et fa por (la veritat és que la por no té la treu, però uns riures estan assegurats).
Amb la realització del treball ens vam adonar de la importància de somriure, i que si deixem que les nostres emocions ens afectin, l'únic que aconseguim és que ens acabin controlant i no siguem tant feliços per això és tant important no afogar-nos en un got d'aigua i mostrar sempre un somriure a la cara.

Vam dedicar molts de dies i moltes hores per organitzar-nos, recollir la informació necessària, redactar-ho, transmetre la nostra identitat envers el tema i fer un bon ús dels mitjans audiovisuals (PowerPoint, Glogster... a fi que ens sortís el millor possible. Des del meu punt de vista vam fer una bona exposició en la qual no estàvem gaire nervioses, se'ns va entendre i vam utilitzar un to de veu correcta, tot i que van haver errors, com ara que hauria d'haver estat més natural... tanmateix ara el que hem de fer és aprendre dels nostres errors i no tornar-los a cometre. No obstant això, estic satisfeta del treball fet.

Aquí us adjunto la nostra presentació de PowerPoint malgrat no es puguin veure les animacions, us en podeu fer una idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada